Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri consequat aneius.

Servicii

Proiectare generala

Furnizam proiectul tehnic impreuna cu detaliile complete de executie (PT/DE), care includ printre altele, descrierea amanuntita a structurilor de rezistenta, instalatiilor sanitare, termice, electrice, a curentilor slabi si a ventilatiilor necesare in toate fazele executiei. Fiecare detaliu al proiectului este evidentiat pe intelesul beneficiarului si al echipei de santier implicate, cu un estimat de costuri pentru materialele de constructii, corespunzator fiecarei etape.

In 99% dintre proiectele nationale in care ne-am implicat, am fost alesi proiectanti generali si ne-am dezvoltat competente de a furniza servicii specializate de la A la Z. Pentru proiectele internationale gestionate avem colaboratori locali atent selectati pentru furnizarea structurilor de rezistenta si a instalatiilor necesare bunei executii a lucrarilor.

Avize si autorizatii

Suntem, in calitate de proiectati generali, foarte eficienti in obtinerea actelor necesare bunului mers al proiectului, in toate fazele de depunere, urmarire si ridicare a avizelor si autorizatiilor de la autoritatile competente. Pentru noi primeaza cerintele specifice ale beneficiarilor, pe care le indeplinim indeaproape si in acord cu prevederile legislative, cu care suntem foarte familiarizati.

Ne ocupam cu promptitudine de:

  • Autorizari PSI;
  • Schimbari de functiune;
  • Autorizatii de construire si de desfiintare;
  • Autorizatii de construire pentru monumente;
  • Clasari si declasari de monumente;
  • Autorizatii de functionare si servicii diverse;
  • Autorizatii de construire in zone protejate.

Urmarirea santierului si pastrarea integritatii proiectului

Ne plac lucrarile excelent executate, care respecta integritatea conceptului architectural, asa cum a fost el aprobat de beneficiar. De aceea, ne-am specializat in a urmari cu strictete santierul si in a oferi suport echipei de constructii de la inceputul pana la sfarsitul lucrarilor.

Colaboram indeaproape cu constructorii pentru a ne asigura ca fiecare detaliu al proiectului este respectat in conformitate cu cerintele beneficiarilor si cu legislatia in vigoare.

Suntem la curent cu tot ce inseamna tehnici noi de executie si materiale de constructie, ne ghidam dupa analiza cost/beneficiu in executie si intervenim de fiecare data cand e cazul.

Urmarim santierul din grija fata de proiect, mandatati de beneficiar, impreuna cu care formam o echipa pe tot parcursul desfasurarii lucrarilor.

Pe ploaie, ninsoare sau vant, indiferent de starea meteo, nu ne sfiim sa ne luam cizmele din dotare si sa pasim pe santier pentru o monitorizare clara si pertinenta a lucrarilor.

Intre noi, beneficiar si echipa de constructii este in permanenta o comunicare vie. Astfel, fiecare lucrare devine o reusita atata timp cat oamenii care compun echipa lucreaza cu incredere si entuziasm, tinand cont de limbajele specifice domeniilor lor de activitate. Noi ne adaptam cu usurinta fiecarui limbaj pentru a obtine rezultatul cel mai bun.

Project management si site management

Fiecare proiect derulat cu Syka’z Design vine cu garantia unei bune supravegheri a lucrarilor si cu respectarea termenelor de executie in conformitate cu obiectivele stabilite cu beneficiarul. Tinem foarte mult sa optimizam timpii de implementare ai fiecarui proiect gestionat, de aceea avem cunostinte solide de project management.

Personalul nostru este specializat in servicii de site management, atat in cazul constructiilor in care suntem implicati ca proiectanti de la bun inceput, cat si in cazul celor gestionate in anumite etape.

Atat in project management, ca si in site management, mentinerea viziunii globale asupra lucrarii este pentru noi principalul obiectiv, pe langa implementarea tehnica fara cusur. Noi va putem asigura de pastrarea acestei viziuni in toate fazele proiectului.

 

Consultanta in toate etapele desfasurarii lucrarilor

Suntem alaturi de beneficiar in orice moment si in calitate de consultant. De exemplu, in faza de pre-executie a proiectului, verificam prin consultare cu autoritatile competente si gasim solutii in cazul terenurilor ce pot ridica diverse probleme din punct de vedere urbanistic.

In etapa de executie, Syka’z Design gestioneaza si selectia ofertelor de materiale si servicii de la diversi furnizori, le analizeaza si ofera asistenta in ceea ce priveste procesul de contractare, livrare, transport si depozitare a acestora.

In faza de post-executie, Syka’z Design se ocupa de receptia lucrarilor, inscrierea imobilului in Cartea Funciara si avizarea functionarii ca spatiu cu destinatie specifica. Pentru proiectele incheiate, tot ce tine de zona de consultanta va face obiectul unui tarif orar perceput separat.

Urbanism

Realizam planuri urbanistice de detaliu (PUD) in cazul modificarii distantelor dintre perimetrul edificabil si limitele parcelei. Dezvoltam si planuri urbanistice zonale (PUZ) pentru reglementarea specifica detaliata a unei zone pentru o corelare eficienta intre dezvoltarea urbana propusa, cu toata complexitatea sa si prevederile planului urbanistic general al localitatii.

Suntem furnizori de strategii de dezvoltare durabila, ne pasioneaza sa cream proiecte arhitecturale cu respect fata de arealul natural, resursele si locuitorii zonei.

Design interior

Spatiul pentru noi este o forma de manifestare a creativitatii si suntem priceputi in a-l compartimenta si a-l pune in valoare ca pe o poveste despre viata oamenilor care il locuiesc.

In cazul proiectelor rezidentiale, urmarim sa cream spatii de inspiratie in care oamenii sa se simta bine in intimitate, relaxati si protejati de tumultul activitatilor din exterior.

In sfera ansamblurilor industriale sau multifunctionale, urmarim sa trasam spatiul ca platforma pentru o activitate lucrativa excelenta, vizand cresterea productivitatii.

In fiecare situatie, abordam proiectul din perspectiva spatiului creat pentru a fi special, ca o curtoazie fata de oamenii care locuiesc, muncesc, acceseaza servicii sau doar viziteaza spatiul respectiv. La nivel subtil, transmitem prin fiecare detaliu architectural grija pentru tot ceea ce tine de simtul visual si estetic.

Amenajari peisagere

In cazul amenajarilor peisajere, Spatiul ni se pune la dispozitie in toata plenitudinea sa. Cu multa admiratie, ne place sa ne jucam cu forme si culori, sa avem initiativa si creativitate in a mixa elemente de dinamica.

Spatiile vaste, foarte mari, devin, prin maiestria proiectantului, interactive in relatia cu vizitatorii lor. Ne concentram astfel eforturile pentru a crea zone tematice si pentru a captiva vizitatorii intr-un joc perpetuu de descoperire vizuala, in care sa simta fascinatie si conexiune. Arhitectura parcurilor tematice este un proces pe care il studiem la maximum, cu respect pentru fiecare detaliu.